Melina - Woodchuck´s Elfin Honey

s. 23.3.2005, kasvattaja Henna Laiho, Woodchuck´s

 

563155.jpg

 

 

SU (u) Ch N UCh Solstrimmans Private Eye

FIN & S MVA FIN KVA FIN JVA

Trewater Macoy

Muskan Most Likely

GB SH Ch Sandusky Khamsin at Trewater

SU (u) Ch NUCh Solstrimmans Ögonfröjd

NUCh SV-93 Dewmist Swinging On A Star

Solstrimmans L-ina

Woodchuck´s Boundless Joy

FIN MVA Markhyttens Make the Grade

Solstrimmans Simson

Markhyttens Walinavilde

FIN & EST MVA Woodchuck´s Alpine Rose

WW-00, EuW-00, FIN&KANS&PL MVA FIN W-99, PL&PZSG-00 Lorinford Harlequin

FIN & EST & KANS MVA Dinky Ina-Isidora

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Terveystulokset: lonkat C/C, kyynärät 0/0, silmät terveet

 

Koetuloksia:
NOU1 Hattula 18.5.2008, tuomari Risto Heikkonen

Näyttelytuloksia:
EH (JUN) Helsinki KV 3.9.2006, tuomari Ligita Zake

"Correct type + proportions, correct lines of head, muzzle would be more powerful. Strong, straight topline, enough volume of body, moderate angulation front, correct behind, correct temperament".

Suomeksi jotensakin näin: Oikea tyypi ja mittasuhteet, oikeat pään linjat, kuono voisi olla voimakkaampi. Vahva, suora ylälinja, riittävä rungon tilavuus. Kohtalaiset kulmaukset edessä, oikanlaiset takana. Oikeanlainen luonne.

Melina jalostustietokannassa

Melina, Mellu, Melli, Meli, Mellakka, Hyrrä, Pikku Myy...rakkaalla lapsella on monta nimeä :). Meillä oli ilo ja kunnia vaikuttaa pennun viralliseen nimeen ja puutarhaluettelosta löytyi Elfin Honey, liljalajike värinään kulta meripihkan sävyisin merkein. Just sopiva tälle koiralle! Kutsumanimikin löytyi samalla, honey/hunaja on kreikaksi méli ja Melina on yleinen naisennimi Kreikassa. Koska omistajat ovat ns. Kreikka-hulluja niin toki koirienkin nimien pitää olla kreikkalaisperäisiä.(Kiira=kúpa=rouva, emäntä)

Melina on tumma ja tulinen, vilkas ilopilleri, jonka häntä heiluu jatkuvasti. Melina on kova juttelemaan ja äänivalikoima on laaja, joskus voi erottaa jopa selvää suomea, kuten: mamma, ämmä, humma, rouva, emmää, ja myöskin vieraita kieliä: warning (tai boring, ei saa ihan selvää). Omaa tahtoa on kuin pienessä pitäjässä, mutta silti Mellu on myös tottelevainen ja yhteistyöhaluinen. Pentuaikana Melina oli aikamoinen tuholainen, lelut, makuualustat, muutama matto ja yksi sohva meni päreiksi. Mutta sohviahan saa huuto.netistä vitosella lisää...ja vuoden iässä tuholaisuus loppui tyystin. Mitään sellaista ei meidän huushollissa tapahdu, etteikö Melina sitä huomaisi ja haluaisi olla mukana, mottona voisikin olla :"Missä palaa?"

Tärkein opeteltu asia on ollut maltti, maltti ja vielä kerran maltti. Oppi on alkanut tehota ja Melinasta on tullut myös kiva harrastuskaveri. Innokkuutta tällä tytöllä piisaa, ja se ilmenee välillä malttamattomuutena ja ääntelynä treenitilanteessa, mutta malttiharjoittelu jatkuu. Melina on kiinnostunut riistasta, tosin otteet ovat välillä olleet melko ronskit, mutta riistankäsittelykin on koiran varttuessa muuttunut paremmaksi. Harrastamme tokoa ja nomea, ensimmäisenä tavoitteenamme on läpäistä taipparit ja osallistua tokon alokasluokan kokeeseen. 

Melina 6-viikkoisena Minna Toivasen kuvaamana
563149.jpg

638017.jpg

Ensimmäisen kesän ihmeitä
563150.jpg

641100.jpg


Ylpeä pikku uimari
563152.jpg


Melina 8 kk
563153.jpg

SNJ:n leirin taipparikurssilla 2006 (kuva Eeva Jääskeläinen)
641103.jpg

Melina 1,5 vuotta
588924.jpg

643133.jpg

Kahlailua Ahvenlammella kesällä 2007
862166.jpg

Kesällä 2008
1833628.jpg