Vaikka treeniporukkamme on kokoontunut melkoisen säännöllisesti viikoittain, nyt otettiin vielä loppukiri ennen vuodenvaihdetta ja innostuimme treenaamaan sekä lauantaina että sunnuntaina. Mikäs on treenatessa, kun sää suosii eikä lumikinokset haittaa. Ei palellu näpit eikä varpaat, mutta kumisaappaat on tarpeen, on tämä ihme talvi!

 

Kumpanakin päivänä aloitettiin aina niin tarpeellisella malttitreenillä, lauantaina ohjelmassa oli pääasiassa markkeerauksia ja sunnuntaina tuttuihin muistipaikkoihin eteenlähetyksiä, pysäytyksiä ja suuntia. Kaikki koirat toimivat hienosti varsinkin sunnuntaina, ei peräkkäiset päivät haittaa yhtään, kun pitää treenit lyhyinä. Olemme pitäneet harjoituksemme enimmäkseen pelloilla, mutta seuraavalla kerralla mennään metsään ja tehdään ihan perinteinen hakuruutu. Viimeksi kun olimme metsässä, siellä oli juuri pidetty sotaharjoitukset ja sotapojilta oli jäänyt metsään reippaanlaisesti pas…hmm…jätöksiä. Onneksi valppaat kepot J huomasivat asian ajoissa ja siirryimme kauemmas, sillä mikäs sen parempaa herkkua noutajille olisi…

 

1169550.jpg

 

1169549.jpg

 

1169545.jpg

 

Huomenna vaihtuu vuosi ja muutaman illan jatkunut satunnainen paukuttelu yltyy ja keskiyöllä naapuristossa on kunnon tykistökeskitys. Onneksi omat koirat eivät metelistä piittaa, mutta toivoisin kaikille koirille rauhallista ja mukavaa vuodenvaihdetta. Kuin myös ihmisille!

 

Onnea Uuteen Vuoteen!