Pitihän sinne lähteä, kun oli syyslomaa ja edellisvuoden Rozan alokasluokan kiertopalkinto piti antaa seuraavalle :). Rozan oma suoritus kaatui taas siihen vesiohjaukseen, mutta sukulaiset onnistuivat hienosti!

Kunnollisia kuvia kokeesta ei ole. Matka oli pitkä, otettiin loman kannalta ja yövyimme mennen tullen Virroilla Lakarin leirintäalueella. Thaimaalaisia marjanpoimijoita lukuun ottamatta olimme ainoat turistit isolla alueella. Ihana rauha.

Alueella oli myös kotieläintarha, johon kuului myös laama (alpakka ?) pariskunta jälkeläisineen. Menomatkalla lähdimme iltahämärissä lenkille ja katsoimme, että mikä ihme tuo on? Saunalahden laaman pahvimainos? Ei kun elävä, ja se lähti tulemaan meitä kohti. Kiira ja Roza olivat vähän epäilevän oloisia ja haukkuivat kummajaista, mutta Melina alkoi vetää nelivedolla kohti laamaa. Tavattuaan ne hieroivat neniään yhteen ja olivat kovasti ihastuneita toisiinsa. Ihmeellisiä nämä eläinten mieltymykset, harmi, kun tästäkään ei ole kuvia. Paluumatkan pysähdyksellä Melinan piti heti päästä moikkaamaan ystäväänsä, joka olikin nyt laitettu tarhaan.Aasikin oli ihan mukava kaveri


Sympaattisen näköinen otus