Olen ollut laiska kirjoittelemaan, vaikka kaikenlaista on tehty. Ja sitten vielä houkutellaan johonkin feisbuukkkiin liittymään, kun ei saa edes yhden blogin päivityksiä aikaiseksi . Mutta nyt samalta istumalta tapahtumat ajan tasalle!

Huhtikuun viimeisenä viikonloppuna kokoonnuimme Lintukotoon Pyhältöön viettämään yhteistä viikonloppua Weljesten kultaisten kasvattien ja heidän ihmistensä kanssa. Lauantaina aamupäivällä treenasi G-pentue A-P:n koulutuksesssa ja F-pentue lisävahvistuksineen Ari Timosen opissa. Iltapäivällä olivat sitten vuorossa vanhemmat ja kokeneemmat.

Sunnuntaina oli ohjelmassa Weljesten WT-mestaruuskoe, ja yllätyksekseni Melina ja minä osallistuimme myös muutaman muun "suvun ulkopuolisen" kanssa. Vähän oli hommat vielä talviteloilla, viimeksi on "kunnolla" treenattu marraskuun lopulla. Mutta mikäpäs siinä aurinkoisena päivänä oli ollessa ja loistava tilaisuus saada hyviä evästyksiä tulevaa ajatellen. Eikä me oltu edes viimeisiä! Tuomareina Tomi Sarkkinen ja A-P Fontell.

 

Vauhdikas Trine-mummo