Jatketaan vielä enemmän itään, Lieksan Ruunaankoskille.Olin kuullut kehuja koiraystävällisestä Ruunaan matkailukeskuksesta ja ihan totta oli, niin paljon hienoja ulkoilureittejä ja paikkoja, ettei muutamassa päivässä millään joka paikkaan ehdi. Muut vaunulaiset olivat enimmäkseen eläkeikäisiä perhokalastajia. Illalla oli mukava mennä nukkumaan kosken kohinan säestyksellä.

Ihan lähellä vaunupaikkaamme oli Ämmäkoski ja Neitikoski, joiden partaalle johtivat hienot puusta rakennetut reitit ja kauneimpiin paikkoihin oli rakennettu istuma- ja grillipaikkoja.
Lähistöllä oli Teerisuon luontopolku, jossa ei myöhäisestä loma-ajankohdasta johtuen tullut vastaan muita kulkijoita.Melina meni tästä


Lähistöllä Haapavitja -koski ja sen luontopolut

Seuraavan päivän kohteemme oli Siikakoski. Joku uskaltaa katsoa alas, joku ei.Ainahan noutajaharrastaja treenilammen löytää, tämä ihanuus osui vastaan aamulenkillä ja paikalle palattiin illalla damien kera. Aurinko alkoi laskemaan mäen taakse, siksi kuviin on tullut ihana lämmin väri ja syksyinen luonto, siksi ne on pakko julkaista.

Tässä noutaa Roza.


Kiira ja Melina odottavat skarppeina vuoroaan.Uhkarohkea yritys pitkän tauon jälkeen - Melinalle sokko-ohjaus, joka onnistui ihan nappiin. Emme silti enää kokeisiin havittele:).

Piiiip - eteen!


Löysin!