Virpomisnoitia paossa  jälleen kerran jo perinteeksi tulleessa Pirkan Damit -kisassa. Sääkin oli perinteisen harmaa ja lunta edelleen ihan riittävästi. Viime vuoden tapaan Roza osallistui kasvattajan joukkueeseen ja tänä vuonna 'Weljesten G-molli' (Saga, Uuno ja Roza) sijoittui kennelsarjan neljänneksi, tai oikeastaan jaetulle kolmannelle sijalle. Joukkue päätyi tasapisteisiin 145,5 Eagle Owl´s -joukkueen kanssa, mutta iältään hieman nuorempi joukkue asetettiin edelle. Kaikki tulokset täältä.

Tehtävätkin olivat perinteisiä: ensimmäisellä rastilla vietiin ensin dami yhdessä koiran kanssa, tämän jälkeen toiseen suuntaan tuli kaksoismarkkeeraus. Toinen dami odotti sokkona jonkin matkaa ensimmäisestä damista eteenpäin. Roza suoritti markkeeraukset hyvin, samoin ensimmäisen muistidamin haun eteenlähetyksenä. Sokkodamin haussa pysähtyi hetkeksi ensimmäisen hajujälkiä nuuhkimaan, mutta uudella eteen-käskyllä haki toisenkin. Näistä tehtävistä pisteet 17/20 ja 15/20. Vauhtia ja poweria pitäisi olla enemmän, muuten erinomaiset suoritukset. Taisi Roza tosiaan olla hieman uneliaan tuntuinen tavalliseen olotilaansa verrattuna, yleensähän ei tältä tytöltä vauhtia puutu.Tuomarina tällä rastilla oli Ville Suhonen.

Seuraavaksi siirryttiin hakuruutuun, jossa odotti tiukka tuomari, Susanna Fontell . Kolmessa minuutissa oli tarkoitus hakea niin monta damia kuin ehtii. Roza oli tuomassa neljättä, mutta aika loppui kesken, joten tuloksena kolme damia ja 12/20 pistettä. Mutta oli kiva huomata, että hakuruutu sujuu lumessakin vaikka ei olla aikoihin sitä päästy harjoittelemaan.

Oli taas mukava nähdä kerralla näin monta Rozan sisarusta ihmisineen.  Kero-veli tuli hienosti kakkossijalle yksilökisassa. Yksi veljistä, Åke, osallistui Kanta-Hämeen joukkueeseen, joka tuli yhdistyssarjassa kolmanneksi.

Lotta ja Saga, Nina ja Uuno, Petri ja Roza

Kuvat Jani Maijala