Kiira - Yellow Waterlily Tinker Bell

s. 3.12.1999, kasvattaja Riitta Hiekkala,  Yellow Waterlily

 

586174.jpg

 

Hiekkakankaan Go-Go

Gunnar

FIN MVA V-00 KANS MVA Dream Max Drop Zone

Chribas Cannonball Caddy

Sandusky Kiss And Tell

V-98 Waterloo´s Waltzing Matilda

Waterloo´s Birkliano

Waterloo´s Tennesee Waltz

Yellow Waterlily Hopclover

KANS MVA FIN MVA N MVA Mjaerum-

högda´s Your Choice

N MVA Mjaerumhögda´s Xerxes

Mjaerumhögda´s Fancy

FIN MVA EST MVA Yellow Waterlily Most Creamy

Majik Johnny B Goode

FIN MVA EST MVA Yellow Waterlily

Anemone

 

 

 

 

 

 

  

 

 

 Terveystulokset: silmät terveet

Koetuloksia:

NOME: 1 x AVO 3

VEPE: FI VPVA

TOKO: 2 x AVO 2, koulutustunnus TK1

NÄY: KÄY-ERI, VASERT

Luonnetesti (SKL) +184

Kiira jalostustietokannassa

Todella vilkkaasta pennusta kasvoi rauhallinen, tasapainoinen, avoin ja itsevarma koira, josta löytyy vauhtia ja toimintaa silloin kun tarvitaan. Kiira on aina ollut hyvin helppo koira, kiltti ja tottelevainen, pentunakaan se ei tuhonnut yhtikäs mitään ja ns. uhmaiätkin menivät ohi huomaamatta. Kiira rakastaa kaikkia ihmisiä ja yleensä se onnistuu hurmaamaan tapaamansa ihmiset välittömyydellään ja iloisuudellaan. Nimensä mukainen; Tinker Bell=Helinä-keiju.

Naapuriston nuorille uroksille Kiira on kunnioitettava The Queen, jota ei tulisi mieleenkään edes yrittää lähennellä. Joka on kerran yrittänyt, ei tee sitä toista kertaa. Kiira on utelias ja rohkea, ei hämmästy eikä peljästy yleensä mitään eikä ketään. Poikkeus säännöstä on kärpäset kesällä, joiden kanssa Kiira ei mielellään oleskele samassa huoneessa, tai sitten korkeintaan jonkun turvallisen henkilön sylissä, mutta ulkona pörisijöistä ei ole haittaa. Kiira on hyvin leikkisä ja iloinen ja välillä ihmiset kysyvätkin, että kuinka vanha tuo pentu on? No, kahdeksan vuotta pentu täytti viimeksi...

Kiiran motto: "elämämme tarkoitus lienee murheen karkoitus" (Martti Syrjä)

Kiira harrastaa nomea ja vepeä, kilpailee nomessa avoimessa luokassa ja vepessä voittajaluokassa. Nomessa ohjaajana on Petri, vepessä Tuula. Kiira oppii uudet asiat varsin helposti, mutta ajattelee myös itse ja pyrkii ratkaisemaan tehtäviä ihan omin päin, etenkin kokeissa. Ja mitä siitä yleensä seuraa, kun blondit ryhtyvät ajattelemaan... Usein treenikaveritkin sanovat, että kyllä tuo Kiira on sitten hauska! Myönnetään, että joskus on hymyilyttänyt jopa ohjaajaakin...ainakin jälkeenpäin. Kiira tykkää reissata ja lempipaikka on auton takapaksi, vaikka auto vain seisoisi pihassa. Näyttelyissä olemme käyneet harvakseltaan, kun minä olen niin surkea händleri, mutta ehkäpä sitten veteraaniluokassa innostumme...ja tokourakin odottaa jatkoa eläkepäivinä. Ehkä.

Vesitreenit Sipoossa, toukokuu 2007 (kuva Monica Salmi)
650881.jpg

Maaliskuussa 2007
586176.jpg

Muutama kuva vuodelta 2006
641128.jpg

641136.jpg

641140.jpg

641130.jpg

Muutama vähän vanhempi kuva
635289.jpg

635292.jpg

635295.jpg

635286.jpg

635290.jpg

635288.jpg