Osallistuimme Melinan kanssa jo perinteeksi tulleeseen Pirkan Damien yksilökisaan ja tuloksena hieno toinen sija 39 koiran joukosta!

Pitkä oman vuoron odottelu (4,5 h) ei haitannut koiraa mitenkään, enemmänkin se koetteli ohjaajan hermorakennetta :) Ensimmäisenä tehtävänä oli ohjaus, jossa oli kaksi damia linjassa. Ensimmmäinen oli tosi lähellä, onneksi oli pilli valmiina, jotta ehti pillittämään, ennenkuin koira oli painellut vauhdilla damin yli. Tästä tehtävästä tuli 19 pistettä (max 20), yksi piste vähennettiin damin pudottamisesta. Seuraavaksi siirryimme kaksoismarkkeeraukseen, joka sujui hienosti ja siitä rapsahtikin täydet 20 pistettä. Täydet pisteet oli mahdollista saada, jos koira oli kytkemättä, taluttimen käytöstä veloitettiin -2. Näiden tehtävien tuomarina toimi Tarja Tuhola.

Hakuruudussa oli tuomarina Sanna Rantanen, ruudussa kuusi damia ja aikaa hakuun kolme minuuttia, jokaisesta tuodusta damista saisi 4 pistettä. Kohtalo puuttui peliin 'Mr. Hankeyn' hahmossa eli ihan suoraan sanottuna kakkahätä yllätti Melinan kesken hakuruudun ja tähän toimitukseen huolellisen pyörimisen kera kului kalliita sekunteja niin, että kolme damia oli hakuruudun saaliina ja näin 12 pistettä.

Päivä oli lämmin, vaikkakin harmaa ja tihkusade alkoi vasta meitä edeltävän koiran aikana. Muutaman tutunkin päivän aikana tapasimme, noutopöydän ruoka oli maistuvaa, mukava päivä siis!

Kuvat:Teemu Järvinen
1444151.jpg


1444133.jpg