Odotus alkaa olla loppusuoralla. Tänään on 53. päivä ensimmäisestä astutuksesta, ja noin 10 päivän kuluttua pitäisi pentusten ilmestyä maailmaan. Ultra kertoi, että ainakin viisi sikiötä oli helposti nähtävissä, todennäköisesti tulokkaita on enemmänkin. Rozan emo Varpu ja mummo Trine ovat molemmat tehneet isoja pentueita, hedelmällistä sukua siis.

Roza on voinut oikein hyvin koko tiineysajan, ollut suurin piirtein oma itsensä, tietysti vauhti vatsan kasvaessa on vähän hidastunut ja riehakkaammat leikit jääneet odottelemaan kevyempiä aikoja. Ruokahalu on ihan mahdoton, voisi syödä koko ajan. Jo jonkin aikaa ruokatarjoilu on tullut kolme kertaa päivässä, koska ruokamääräkin on lisääntynyt tiineyden edetessä.Tänään Roza lähti Kuusankoskelle kasvattajaperheen hellään huomaan. Levollisin mielin koiransa sinne luovuttaa pentuajaksi, parempaa paikkaa ei voisi kuvitella. Paikka ja ihmiset ovat Rozalle ennestään hyvinkin tuttuja ja Sanna, A-P ja Alli hoitavat huolella niin mamman kuin tulevat pennutkin.

Tänään otetussa kuvassa näkee, että maavara alkaa jo pienenemään, mutta kuva valehtelee, luonnossa masu on paljon isompi. Aamuruokaa tässä odotellaan .