Kipakka pakkanen lauhtui yhdeksi päiväksi loppiaisena ja Weljesten G-pentueen tapaaminen sujui mukavassa säässä.

Paikalle oli saapunut seitsemän kahdeksasta pennusta, oli kiva nähdä Rozan sisaruksia ja vaihtaa kuulumisia omistajien kanssa. Samanlaisia tapoja ja samaa ilmettä löytyy jokaisesta, ehkä eniten näköinen oli toinen tumma tyttö Saga. Kun riehumistuokion jälkeen pyydystettiin  koiria taluttimeen, piti monta kertaa varmistaa, että hihnassa on todellakin se, mikä pitikin.

Sanna piti pennuille treenit eli katselmuksen, mitä kukin osaa ja miten toimii. Aluksi luoksetulo, sitten nouto ja lopuksi riistaan tutustumista ja hakuruudun alkeita riistalla. Hyvinhän ne mukelot toimivat, kuuden kuukauden nuori ikä huomioon ottaen ja tyytyväinen oli kasvattajakin näkemäänsä. Ohjaajat saivat neuvoja tulevaan koulutukseen ja terveiset myös isä-Apollon omistajalta Kurt Becksteineriltä: tärkeimmät harjoiteltavat asiat ovat paikalla pysyminen, lähihaku ja muistinouto, eli koira odottaa maltillisesti lähetyspaikalla, kun ohjaaja käy viemässä damin. Kurt näkee sitten maaliskuun lopussa itse, minkälaisia jälkeläisiä Apollolla Suomessa on.

Kiira ja Melina olivat matkassa mukana ja saivat päivän mittaan pitkän lenkin ihan uusissa maisemissa sekä oman osansa treeneistä. Takapaksissa oli melkoisen hiljaista porukkaa kotimatkalla.

Kiitos mukavasta päivästä, Sanna ja A-P!

Alkajaisiksi ryhmäkuva


Roza palauttaa (vähän siksakkia risteillen, mutta ehkäpä matka oli liian lyhyt, piti itse pidentää ?)


Mielenkiintoinen fasaani, Saga tutkii.


Rozalla on tiukka kontakti!